Verwarming &
hernieuwbare energie

Centrale verwarming,
de kern van ieder huis

De centrale verwarming is de kern van je huis. Het interne zonnetje dat de hele woning warm houdt tijdens de koude winternachten en de frissere dagen. Net daarom is het ook belangrijk dat dit alles als een goed geöliede machine loopt.

Van energiezuinige opties zoals zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers tot klassieke opties zoals gasketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming: voor alle soorten verwarming zijn wij jouw adres. We voeren zowel nieuwe installaties uit als vervangingen, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Luc Vanderhallen - echt vakmanschap
Luc Vanderhallen - onze service

Uitmuntende prijs-kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige merken als Vaillant en Viessmann en bieden een voordelige prijs voor een kwalitatief uitmuntend product. Welke centrale verwarming het beste bij je huis past, hangt van een aantal factoren af (grootte van de woning, aantal badkamers, etc.).

Wij staan je graag bij met raad en daad. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken de beste oplossing is.

Onderhoud & keuring

Ook staan wij in voor het onderhoud van je verwarmingsinstallatie. Dit dient jaarlijks plaats te vinden voor een verwarmingsketel op stookolie en tweejaarlijks wanneer het gaat om een gasketel. Doordat wij bovendien gecertificeerd CERGA-installateur zijn, kunnen wij je installatie ook meteen keuren en je van de nodige (conformiteit)attesten voorzien.
Luc Vanderhallen - onze service

“We zitten graag eens met je samen om te luisteren naar je wensen en behoeften & advies te verlenen.”

Luc Vanderhallen
Kerkstraat 10
3630 Maasmechelen

+32 89 / 76 43 56
+32 476 / 31 25 42
info@lucvanderhallen.be

Instagram

BTW BE 0464.287.431

Contacteer ons