Viessmann

Viessmann biedt zowel voor gas als voor stookolie een totaalprogramma aan met krachtige vloer- en wandketels met condensatietechniek.

Vitodens F333, Compacte condenserende HR-gasketel
Vitodens 300, condenserende gasketel
Vitodens 200, condenserende HR-ketel op gas
Vitosol, Thermische zonnepanelen


Vitodens F333, Compacte condenserende HR-gasketel met geïntegreerde tapwaterlaadboiler
Twee in één: Het compacte toestel Vitodens 333 biedt u de voordelen van een condenserend wandtoestel van het type Vitodens 300 gecombineerd met een hoogwaardige tapwaterlaadboiler. Hiermee heeft u hoogstaand warmte- en tapwatercomfort in één toestel, dat geschikt is voor zowel één- als tweegezinswoningen.

De MatriX-Compact-gasbrander is een eerste garantie voor een zuinige omgang met energie. Een tweede garantie is de Inox-Radial-warmtewisselaar van roestvast staal, die een normrendement mogelijk maakt tot 109%. Nog een garantie is de elektronische laadregeling, die ervoor zorgt dat de condensatietechnologie ook bij de tapwateropwarming volledig wordt benut.

De Vitodens 333 is volledig voorgemonteerd als eenheid. Daarnaast wordt ook tijd bespaard bij het jaarlijkse onderhoud aangezien alle toestelcomponenten gemakkelijk bereikbaar zijn langs de voorkant. En ten slotte levert de Vitodens 333 ook voor u een tijdsbesparing op omdat veel bedieningsfuncties geautomatiseerd zijn dankzij de Vitotronic-regeling, terwijl individuele instellingen gemakkelijk met een druk op de knop kunnen worden uitgevoerd.

Vitodens F333 van Viessmann Vitodens F333 van Viessmann

Vitodens 300, condenserende gasketel met Lambda Pro Control, MatriX-gasbrander en Inox-Radial-verwarmingsoppervlak
Steeds meer woningen zijn geÔsoleerd volgens de nieuwste inzichten en hebben nog slechts een klein verwarmingsvermogen nodig. De nieuwe Vitodens 300-W met een vermogen van 3,8 kW is afgestemd op deze behoeften en levert stookwarmte en warmwatercomfort met een hoge efficiëntie.

Lambda Pro Control herkent automatisch elk gastype dat wordt gebruikt. Dit maakt alle manuele instellingen en afregelingen bij de inbedrijfstelling overbodig. Bovendien regelt de Lambda Pro Control continu het gas-lucht-mengsel zodat ook bij een variërende gaskwaliteit een duurzame, milieuvriendelijk en en efficiŽnte verbranding wordt gewaarborgd.

Het Inox-Radial-verwarmingsoppervlak van roestvast staal is efficiŽnt, duurzaam en zelfreinigend. De extreem lage emissies van schadelijke stoffen dankzij de modulerende MatriX-gasbrander liggen ver onder de strengste normen die hiervoor worden opgelegd.

Vitodens 300 van Viessmann Vitodens 300 van Viessmann

Vitodens 200, condenserende HR-ketel op gas met modulerende MatriX-Compact-gasbrander en Inox-Radial-verwarmingsoppervlak
Instellingen die continu moeten gebeuren, voert de Vitotronic automatisch uit. Zo wordt het temperatuurniveau geregeld in functie van de buitentemperatuur, wordt de doeltreffendheid van de verbranding permanent aangepast aan de externe omstandigheden en vindt de omschakeling tussen zomer- en winteruur automatisch plaats.

Zeker in de woonzone zult u de stille werking van de Vitodens 200-W waarderen. Daarbij werkt de MatriX-compact-gasbrander bijzonder zuinig. En: wie weinig verbruikt, produceert ook weinig schadelijke stoffen. De Vitodens 200-W doet een stuk beter dan de strengste normen die hiervoor worden opgelegd.

De Vitodens 200-W (toestel met geïntegreerde tapwateropwarming) biedt in de gecombineerde versie een ongewoon hoog warmwatercomfort. Uitgerust met een comfortplaatwarmtewisselaar levert dit toestel meteen warm water van gelijkmatige temperatuur.

Vitodens 200 van Viessmann Vitodens 200 van Viessmann

Vitosol, Thermische zonnepanelen
Thermische zonnecollectoren zijn de ideale aanvulling voor elk verwarmingssysteem en zullen het energieverbruik aanzienlijk verminderen. Met de performante zonnecollectoren van Viessmann bespaart u tot 35 % van uw totale verwarmingskosten, indien u ze zowel gebruikt voor uw tapwateropwarming als voor de verwarmingsondersteuning van de bestaande installatie. Enkel gebruikt voor tapwateropwarming, bespaart u tot 60% van uw jaarlijks verbruik.

Door het gebruik van hoogwaardige koperen absorbers en een zeer efficiŽnte Sol-Titan-laag geven deze vlakke collectoren Vitosol een bijzonder goed rendement. Zij zijn eenvoudig en afzonderlijk te plaatsen en vormen een esthetisch geheel dat zich integreert in de architectuur van de woning.

De zeer efficiënte vacuümbuiscollectoren Vitosol Ė met rechtstreekse doorstroming of volgens het gepatenteerde Heatpipe-principe Ė staan in voor een hoge benutting van de zonne-energie, betrouwbaarheid en lange levensduur.

Vitosol collector van Viessmann Vitosol buiscollector van Viessmann


Intro   Links   Sitemap   Webdesign by Ellaweb