Verwarming

U kan bij Luc Vanderhallen terecht voor de installatie van verwarmingsinstallaties, het plaatsen van boilers en keukenboilers, zonneboilers en zonne-energie systemen maar ook voor herstellingen en het onderhoud van uw bestaande installatie.

Voorbeelden van gekende merken van radiatoren zoals Jaga, Stelrad en Vasco.

Condensatieketels

Condensatieketels zijn zo ontworpen dat een deel van de waterdamp in verbrandingsgassen kan condenseren. Zo wordt meer nuttige warmte vrijgemaakt.

Condensatieketels kunnen een energiebesparing van 10% halen ten opzichte van lagetemperatuurketels. Condensatieketels beantwoorden aan de meest strikte vereisten inzake energiebesparing van fossiele brandstoffen.

Voor de aankoop van een condensatieketel komt men in aanmerking voor belastingvermindering. Verder zijn er aanvullende premies die gegeven worden door de netbeheerder (vroegere intercommunale) of uw gemeentebestuur.

Voorbeelden van zeer zuinige condensatieketels zijn de ecoVIT van Vaillant en de Vitodens van Viesmann.

Vloerverwarming

Met vloerverwarming haalt u een beter energierendement en heeft u een zalig warmtegevoel, overal in de woonruimte. Tevens kan u de volledige ruimte vrijuit inrichten.

Ook wat energieverbruik betreft zit u goed. Voor vloerverwarming is een minder hoge keteltemperatuur vereist dan met traditionele radiatoren.

Voorbeelden van de legsystemen voor vloerverwarming van Begetube.

Onderhoud verwarmingsketel

Voor het jaarlijks onderhoud (met een max. tijdsspanne van 15 maanden) van uw verwarmingsketel op stookolie, brander en schoorsteen, levert Luc Vanderhallen u ook het verplichte attest.

Bij het onderhoud van een gasketel moet er om de twee jaar een onderhoudsbeurt plaatsvinden. U krijgt dan het conformiteitattest, wat ook nodig is voor uw brandverzekering.


Intro   Links   Sitemap   Webdesign by Ellaweb