Vaillant

EcoVIT, de condensatieketel met multisensorentechnologie
EcoTEC plus, de meest compacte condensatiewandketel
ActoSTOR warmwaterboiler
AuroSTEP zonne-energiesysteem

EcoVIT, de condensatieketel met multisensorentechnologie
De ecoVIT is beschikbaar in 4 verschillende types. Hij kan dus zowel een normale ééngezinswoning als een industrieel gebouw moeiteloos de baas. De ecoVIT is, dankzij zijn opbouw, bijzonder geschikt om een oude ketel te vervangen. Maar tezelfdertijd beantwoordt hij door zijn supermoderne technologie ook aan de hoogste nieuwbouwvereisten. Sterker nog: in combinatie met de warmwaterboiler actoSTOR zorgt de ecoVIT voor het meest optimale energiegebruik voor zowel verwarming als warmwaterproductie. Het spreekt voor zich dat het design en de werking van beide toestellen aan elkaar zijn aangepast. U hoeft dus maar te kiezen …

Ecovit condensatieketel van Vaillant Ecovit condensatieketel van Vaillant

EcoTEC plus, de meest compacte condensatiewandketel
Met EcoTEC plus biedt Vaillant een gamma condensatieketels aan die zowel geschikt zijn voor de verwarming en warmwaterproductie van ééngezinswoningen en appartementen als voor industrieële gebouwen. Hoe krachtig de EcoTEC ook is, hij is de meest compacte condensatiewandketel die Vaillant ooit ontwikkeld heeft.
De EcoTEC plus draagt net als de andere Vaillant condensatieketels het label HR-top. Dit is een officiële garantie voor een hoog rendement en een milieuvriendelijke werking. Naar gelang uw regio kan u ook een premie aanvragen voor de installatie van deze ketel.
De EcotTEC plus kan ook gebruikt worden in combinatie met het zonne-energiesysteem auroSTEP. Zo kan u tot meer dan 50% besparen op het energieverbruik voor de warmwaterproductie.

EcoTEC wandcondensatieketel van Vaillant EcoTEC wandcondensatieketel van Vaillant

ActoSTOR warmwaterboiler
Om te genieten van alle voordelen van de ecoVIT condensatieketel kan u hem combineren met de ActoSTOR warmwaterboiler. Deze warmwaterboiler beantwoordt aan alle comforteisen en neemt weinig plaats in.
Dankzij de moderne technologie van een thermische gelaagde boiler levert de actoSTOR met een inhoud van 150 liter hetzelfde comfort als een boiler met spiraal van 300 liter. Dit betekent een compacte plaatsbesparende oplossing voor een heel hoog warmwatercomfort. Ook voor uw badkamer met een regendouche of een douche met zijsproeiers die een zeer hoog debiet vragen.

Ecovit condensatieketel en Actostor warmwaterboiler van Vaillant

AuroSTEP zonne-energiesysteem
Het AuroSTEP zonne-energiesysteem bestaat uit 1 of 2 collectoren, een zonneboiler en de benodigde accesoires voor de installatie. Vaillant biedt dit alles aan in één pakket. Afhankelijk van de grootte van het gezin kan men kiezen uit een type voor 2 à 3 personen of voor 4 à 5 personen.
De AuroSTEP bestaat uit drie basiscomponenten:

  • De zonnecollector
  • De zonneboiler
  • De zonnesturing

Het AuroSTEP systeem heeft ook standaard een anti-legionella bescherming die ervoor zorgt dat uw boiler en uw leidingen wekelijks worden opgewarmd tot een temperatuur van 70°. Zo is er geen enkel risico op een besmetting.

AuroSTEP zonne-energiesysteem AuroSTEP zonne-energiesysteem

Terug naar Merken


Intro   Links   Sitemap   Webdesign by Ellaweb