Sanitair en badkamers

U kan bij Luc Vanderhallen terecht voor het plaatsen van nieuwe sanitaire installaties en badkamers. Voor nieuwbouw is er de mogelijkheid om uw verwarmingsinstallatie samen met uw sanitaire installatie te laten plaatsen.

Ook voor het renoveren of herstellen van uw bestaande badkamer en sanitaire installatie kan u ook een beroep doen op de vakkundige kennis van dit bedrijf.

Voor het plaatsen van een nieuwe badkamer kan u bij Luc Vanderhallen rekenen op een perfecte afwerking. Er wordt voor de installatie en de leidingen gebruik gemaakt van de laatste technieken.

Luc Vanderhallen staat niet alleen garant voor het plaatsen van waterleidingen en badkamers. Ook voor de volgende sanitaire technieken heeft men deskundige ervaring in huis:

Zonne-energie

Zonnepanelen Per dag is er genoeg zon om de hele mensheid voor meer dan 100 jaar van energie te voorzien. De ideale manier dus om op een milieuvriendelijke manier te verwarmen en daarbij nog kosten te besparen ook.

U kan op jaarbasis 50 à 60% energie besparen door warm water te produceren met zonne-energie. In de zomer kan u de verwarming van water zelfs volledig op zonne-energie laten werken. In de winter is er bijverwarming nodig. Hier kan u kiezen voor een energiezuinige oplossing door bijvoorbeeld gebruik te maken van een condensatieketel. Zowel een installatie op zonne-energie als een condensatieketel komen in aanmerking voor een premies en fiscaal voordeel.

Voorbeelden van systemen op zonne-energie zijn AuroSTEP van Vaillant en Vitosol van Viessmann

Voorbeelden van badkamers

Foto's Hansa kranen Om U al een idee te geven wat er allemaal beschikbaar is op het gebied van sanitair en badkamers, geven we hier een overzicht van een aantal bekende merken zoals Duravit , Riho en Hansa. Deze foto's zijn echter geen beperking van Uw keuze. Had U een ander merk in gedachten, of andere producten uit het gamma van de vernoemde merken dan is dat geen probleem. Wij plaatsen precies wat U wenst en geven U daarbij vakkundig advies.


Intro   Links   Sitemap   Webdesign by Ellaweb