Merken

Op deze pagina vind je informatie over de volgende merken:

Begetube - Duravit - Hansa - Jaga - Riho - Stelrad - Vaillant - Vasco - Ventiline - Viessmann

Onder elk merk vind je een link naar een foto- of detailpagina met meer informatie over het betreffende merk.

Begetube
Om een kompleet systeem te kunnen aanbieden, biedt Begetube en Ivar Group wereldwijd een volledig programma aan van koppelingen, kranen, kollektoren en andere toebehoren. Beslissend voor de kwaliteit van een vloerverwarmingsinstallatie is de kwaliteit van de buizen. Zowel wat betreft de buigzaamheid bij verlegging, als ook de duurzaamheid over vele tientallen jaren heen, voldoen de buizen van Begetube.
Foto's van Begetube legsystemen vloerverwarming

Duravit
Duravit is een van de marktleiders inzake keramisch sanitair, badkamer meubilair, accessoires, bubbelbaden en wellness. Je komt Duravit dan ook niet alleen tegen in privéwoningen maar ook in hotels, op luchthavens enz.
Foto's van Duravit keramiek en meubilair

Hansa
Hansa-armaturen worden gewaardeerd vanwege hun innovatieve design en hoogwaardige kwaliteit. Daarom heeft het Duitse overzicht voor de sanitairbranche "Markt intern" Hansa de afgelopen jaren regelmatig geselecteerd als "handelspartner nr. 1".
Foto's van de Hansa armaturen

Jaga
Jaga staat niet alleen bekend om de design radiatoren met hun unieke vorm en uitstraling, maar ook voor energiebesparende en ecologische radiatoren. Door gebruik te maken van deze zuinige radiatoren kan je 12% besparen ten opzichte van de klassieke radiatoren.
Foto's van Jaga radiatoren

Riho
Riho levert eigentijdse sanitairproducten in een uitzonderlijk design. Riho produceert haar producten veelal in eigen beheer. Bovendien beschikt Riho over een jarenlange internationale kennis op het gebied van sanitair.
Foto's van Riho sanitair en badkamermeubilair

Stelrad
De Stelrad radiatoren waarborgen dat de comfortabele waarde van warmte uitstekend tot haar recht komt, door het gerieflijke gemak waarmee de radiatoren zich laten installeren en door de aangename zekerheid van optimale warmteafgifte.
Zijn sterke prijs-kwaliteit verhouding maakt Stelrad de geschikte radiator voor zowel grote en kleinere woningbouwprojecten. Stelrad is op het gebied van staalplaat radiatoren het grootste merk in Europa.
Foto's van Stelrad radiatoren

Vaillant
Vaillant is al meer dan 130 jaar een trendsetter in de ontwikkeling van verwarmingsinstallaties. Vaillant houdt zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om de uitstoot van CO2 te beperken. Vaillant ontwikkelt daarom steeds mileuvriendelijkere toestellen.
Meer informatie over de ecoTEC, ecoVIT en de actoSTOR en AuroSTEP van Vailliant

Vasco
Optimale warmteafgifte en superieure kwaliteit zijn de basis van de Vasco radiatoren. Een cataforische grondlak, zoals in de automobielindustrie, en een afwerking van epoxy-polyestercoating staan garant voor een perfecte afwerking in hedendaagse kleuren en structuren. Vasco biedt een garantie van 10 jaar op de lak en de waterdichtheid.
Foto's van Vasco radiatoren

Ventiline
Ventiline is fabrikant van het “Ventichape” instortleidingsysteem. Daarbuiten bieden zij ook een complete oplossing voor woningventilatie aan.
Meer informatie over het HRC balansventilatiesysteem met warmteterugwinning

Viessmann
Met het huidige, alomvattende assortiment biedt Viessmann zijn klanten een compleet programma aan met verschillende niveaus en vermogens: vloer- en wandketels op stookolie of aardgas in conventionele en condenserende uitvoeringen evenals hernieuwbare-energiesystemen zoals warmtepompen, zonnesystemen en ketels voor biologische energiebronnen. Viessmann is één van de grootste Europese fabrikanten van thermische zonnepanelen en gaat prat op 30 jaar ervaring in de branche.
Meer informatie over Viessmann


Intro   Links   Sitemap   Webdesign by Ellaweb