Luc Vanderhallen - Centrale verwarming en sanitair

Sanitair en verwarming Luc Vanderhallen staat al jaren garant voor het vakkundig plaatsen van sanitair en verwarming, alsook voor vloerverwarming en het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie.

Één van de belangrijkste eisen waaraan een nieuwe verwarmingsinstallatie moet voldoen is een laag energieverbruik, eventueel in combinatie met hernieuwbare energie. U kan bij Luc Vanderhallen dan ook terecht voor condensatieketels of installaties met zonne-energie.

Niet alleen met onze energie moeten we zuinig omspringen, ook met ons drinkwater. Regenwaterhergebruik is dan dé manier om hier uw steentje bij te dragen. Ook een waterontharder, zorgt onrechtstreeks voor energiebesparing.

Volgens de EPB-eisen voor het binnenklimaat moet er nu ook bekeken worden of er een ventilatiesysteem moet aangebracht worden. Luc Vanderhallen kan u advies geven alsook de installatie plaatsen.

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen. Heeft U graag een afspraak op de plaats van de werkzaamheden, dan kan u altijd bij Luc Vanderhallen terecht.

Om U een idee te geven wat er zoal mogelijk is heb ik een overzicht met foto’s van een aantal merken ter beschikking. Verkiest u een ander merk dan hier vermeld dan is dat geen enkel probleem, Luc Vanderhallen zal u in al uw keuzes bijstaan met vakkundig advies.


Intro   Links   Sitemap   Webdesign by Ellaweb